Kändisar ser alltid så långa ut, men här får du reda på hur långa de egentligen är!





- Jennifer Aniston är 1.68
- Michael J. Fox är 1.64
- Eva Longoria Parker är 1.57
- Tom Cruise är 1.72
- Zac Efron är 1.74
- Miley Cyrus är 1.63
 
:D

Fun fact


Visste du att?

Lady gagas riktiga namn är Stefani Joanne Angelina Germanotta.




The notebook

Även om det är sommarlov så kan det ändå regna. Då är nootebook Perfekt! Med Rachel McAdams och Ryan Gosling. Det handlar om Allie och Noah spenderar en romantisk sommar tillsammans. Men när sommmaren är slut så ska Allie börja på college i New york och de skiljs åt. År senare träffas de igen! 

Nu när det är sommar är det skönt väder, men om nu regnet skulle komma och ni blev tvingade att sitta inne så har jag ett tips på vilken film ni skulle hyra, The notebook med Rachel McAdams och Ryan Gosling. Det handlar om Allie och Noah spenderar en romantisk sommar tillsammans, men när sommaren tar slut så börjar Allie på college i New york. Efter några år träffar de varandra igen!


23 juni

för er nyfikna så kommer Navy cis säsong 6 ut den 23 juni. :D

History.

Jag sitter uppe nu hela natten och väntar på A. Så nu kan jag rekommendera några bra filmer
Klassiker
Die hard
1 till 4, Enligt mig är 3:an bäst! men alla har ju olika smaker. Bruce Willis spelar en tuff polis som lyckas överleva allt. ;)
En kvinnas doft.
Al Pacino spelar en blind man och han anlitar en kille från college (chris o´donnell'). Väldigt dramatisk och extremt bra.
Back to the future.
den är inspelad 1985. Michael Fox spelar Marty Mcfly, Marty råkar oavsiktligt resa tillbaka med hjälp av en tidsmaskin till 1955 när hans föräldrar var unga. Han måste nu se till så att de blir ihop och att han och hans syskon föds.

SATC 2

jag har nu sett sex and the city 2. Den var väldigt komisk men jag vet inte om den är bätte än den första, de är så himla olika!
satc 2

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0